Последни новини и Често Задавани Въпроси :: Сватбени подаръци

Последни новини и Често Задавани Въпроси :: Сватбени подаръци

Как мога да поръчам? Можете да направите поръчка чрез онлайн магазина или чрез формата за контакти,  или на artsuveniri@abv.bg , като изпратите линк към избрания модел + Вашите данни за персонализация - Имена, Дата, Снимка / ако дизайна я изисква/.  След като получим Заявката Ви, ще подготвим визуализация на избрания модел, с Вашите данни и ще Ви я изпратим на имейл за преглед и корекции, ако се налагат такива. 

Каква е минималната бройка за поръчка?

Минимална сума за заявка : 30.00 лв. Допълнително, различните модели имат различен праг за минимална заявка и обявени по-ниски цени, според броя на поръчваните изделия.
Кликнете върху избран от Вас артикул и ще се отвори страницата с посочени минимална бройка за заявка, цени и  калкулатор за различните бройки.

Какъв е срокът за изработка на поръчката ми?
Стандартно изпълняваме заявките в срок от три до пет работни дни, след като сме уточнили дизайна и сме получили Вашето потвърждение на дизайна за печат.

Ще можем ли да Видим Мостра преди печат и изработка:) ?
- Да, ние точно така процедираме – ще Ви покажем дизайна за одобрение, преди изработка на артикулите по Вашата заявка. За да придвижим заявката ви за разработка на визията е необхоодимо да сме получили: 1.) Избран модел и предпочитана цветова гама 1.) Снимка, ако сте избрали Фото Подаръци 2.) Име, дата - текст, който да присъства 3.) Брой по заявка, тел. за връзка // ако точният брой не е уточнен – посочете приблизителен// -------------------------- След потвърждение, че заявката Ви е приета, ще можем да подготвим визията и до 6 дни ще Ви изпратим дизайна за преглед и одобрение, преди да бъдат изработени Вашите изделия. * АРТ™ Сувенири ♥ е натоварен онлайн магазин – предварително Ви Благодарим за търпението. Екип от дизайнери подготвят Вашите визуализации на поръчаните артикули, следвайки инструкциите, които сте посочили – моля, не пропускайте да посочите всички детайли и добре преценете снимката, която изпращате. Снимката се обработва професионално, фона се изчиства и цветовете се коригират. Разработката на визия и дизайн винаги е била безплатна от нашия АРТ™ екип, но си запазваме правото да прекъснем процеса, ако клиента неоснователно коригира предварително уточнените - модел/дизайн/снимка. При необходимост от повторна разработка с нова снимка, по желание на клиента, се добавя минимална такса от 18.00 лв. и дизайна се разработва отново, ако времето и ангажираността на отдела го позволяват. Благодарим Ви за разбирането!.

Заплаща ли се допълнително за разработка на дизайн и за обработка на снимка?
Не - Обработката и дизайна на Сватбените Подаръчета е Безплатен, независимо дали ще бъде нов - създаден по вашите указания или ще използваме някои от нашите готовите разработки - шаблони, като променим цветовe и детайли, според предпочитанията Ви.
 Ако Все пак не са подадени достатъчно инструкции и/ или се отхвърлят неоснователно Варианти, създадени специално за клиента - си запазваме право да отхвърлим поръчката и да прекратим разработката на различни теми и дизайн.
 Можем да изработим изделия по Ваш дизайн, стига да отговарят на условията за печат.

Избрахме си дизайн- картинка, но бихме искали тя да бъде на друг модел сувенир, можете ли да я отпечатате на друг артикул избран от нас?
Всички представени дизайни могат да бъдат преработени за друг модел сувенири от асортимента ни - като се съобразяваме с размера на сувенира и дали картинката е подходяща за формата му.

По какъв начин мога да заплатя поръчката си?
След като имаме Вашето потвърждение за визията и дизайна на избрания модел сувенир, ще изпълним Вашата заявка и ще изпратим с плащане при доставка - с наложен платеж.

Как се извършва доставката, какви са цената и срокът за доставка?
Цената за доставката е от  2 лв. до 12 лв и се заплаща на куриера директно. За поръчки над 200 лв. доставката Ви е безплатна.

Опаковките и Късметчетата към всяко изделие безплатни ли са?
Да - получавате подаръчетата индивидуално опаковани в целофанено пликче с етикет "Благодарим Ви" и късметче - забавно пожелание. // сватбените подаръчета са опаковани и с късметче, а детските саа без късметчета//
 

Какво ще се случи , след като са пуснали поръчката си?

1.Предпечат : След пускането на Вашата поръчка, нашите дизайнери внимателно ще проектират и визуализират заявката Ви, за да се уверите, че всичко изглежда перфектно . Това ще отнеме  около 24 часа до 10 работни дни, в зависимост от натовареността.

2.Одобрение: Вашият работен дизайн ще бъде изпратен по електронна поща за преглед и одобрение. Моля, не се колебайте да ни пишете с корекции, ако се налагат такива - ние не начисляваме такси за корекция на дизайна. ако не се злоупотреби излишно с труда ни.

3.Изпълнение: След като сте напълно удовлетворени от финалния дизайн, ще преминем към изработка и доставка на Вашите АРТ™ Сувенири с Личен почерк и стил!

Powered by PitchPrint
Real Time Web Analytics